Hirdetés

A Volt egyszer egy Hollywood és a Westworld nyerte az áprilist az HBO GO-n

|

A kijárási korlátozások és az önkéntes karantén idejét éljük lassan két hónapja, és ez idő alatt jócskán megnőtt a sorozatozással és filmnézéssel töltött órák száma.

Hirdetés

Az HBO Magyarország nemrég közzétette, hogy április hónapban mely filmeket és sorozatok epizódjait nézték a legtöbben saját streaming felületükön, az HBO GO-n. A filmek top tízes listáján dominálnak a Marvel-filmek, ami nem meglepő, hiszen a médiavállalat április elején kezdte heti bontásban elérhetővé tenni az MCU eddig készült filmjeit.

Hirdetés

Az első körben bemutatott mindhárom Vasember-film ott van a dobogó közelében, az első rész pedig el is csípte a harmadik fokot. Úgy tűnik, nem csak lánya, de a rajongók is 3000-szeresen szeretik Tony Starkot. A második helyet meglepetésre a Dóra, a felfedező sorozat alapján készült élőszereplős mozifilm, a Dóra és az elveszett aranyváros szerezte meg, míg az első a Volt egyszer egy... Hollywood lett.

10. Amerika kapitány: Az első bosszúálló
9. Bosszúállók: Végjáték
8. Préda
7. A csempész
6. Amerika Kapitány : Polgárháború
5. Vasember 2.
4. Vasember 3.
3. A Vasember
2. Dóra és az elveszett aranyváros
1. Volt egyszer egy... Hollywood

A sorozatoknál azonban nincs meglepetés, a dobogó legfelső fokára az HBO GO lejátszások alapján a Westworld került, köszönhetően az új, harmadik szezonnak. Mögötte az a Modern család végzett a második helyen, amelyből - akárcsak a többi sorozatból - egyelőre nem érkezik szinkron az új epizódokhoz a koronavírus-járvány miatt leállni kényszerült szinkronstúdiók miatt. A karantén alatt úgy tűnik, sokan szórakozni szerettek volna áprilisban, ugyanis a harmadik helyen (Az ifjú Sheldon), a negyedik helyen (Hétköznapi vámpírok - A sorozat) és a tizedik pozícióban (Agymenők) is komédia található. A felhasználók többsége azonban drámára vágyott, a már régóta elérhető címek közül a Trónok harca és a Csernobil is kapós volt.

10. Agymenők
9. Megszállottak viadala
8. Bezzegszülők
7. Trónok harca
6. Szirén
5. Csernobil
4. Hétköznapi vámpírok - A sorozat
3. Az ifjú Sheldon
2. Modern család
1. Westworld

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.