Hirdetés

Akár már jövőre elkezdődhet a Joker folytatásának forgatása?

|

Az elkészült forgatókönyv állítólag már a Warner döntéshozóinál pihen.

Hirdetés

Még sok vitát fog szülni a filmkedvelő berkekben, hogy van-e narratív szempontból értelme folytatni Todd Phillips 2019-ben megjelent Joker című filmjét, ám ennek megvalósulása egyre inkább elkerülhetetlennek tűnik. Bennfentes pletykák szerint a Warner Bros. a napokban kapta meg a Joker 2 forgatókönyvét, amire, ha rábólintanak, akár már 2023-ban kezdetét veheti a forgatás.

Hirdetés

Joaquin Phoenix korábban több alkalommal is kifejtette, hogy nyitott lenne a visszatérésre, ám egyelőre hivatalos formában a stúdió egyszer sem erősítette meg, hogy erőforrásokat mozgatna meg a projekt előrehaladásáért. Tavaly röppent fel a szintén nem hivatalos hír, hogy Phillips-t felkérte a Warner, hogy készítse el a folytatás szkriptjét, és ha lehet hinni ezeknek a pletykáknak, akkor minden bizonnyal tőle kaphatták meg a stúdiófejesek a forgatókönyv első vázlatát. 

Hogy mégis milyen irányba mozdulhat el a történet, arról csak Phillips-nek lehetnek konkrétumai, ami természetesen hétpecsétes titok még. Rajongói ötletekből temérdek van, ám az elmúlt hetekben Willem Dafoe meglátása mozgatta meg leginkább a mi fantáziánkat is. Akárhogy is, hamarosan minden bizonnyal még több információ lát napvilágot, különösképp, ha a szkript most leadott verziója rögtön elnyerni a Warner tetszését.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.