Hirdetés

A jövő héten lezárulhat a Disney és a Fox egyesülése

|

Hamarosan pont kerül az évszázad üzletének a végére.

Hirdetés

Még 2017. novemberében röppentek fel az első hírek arról, hogy a The Walt Disney Company korai tárgyalásokat folytat a 21th Century Fox-szal (mely többek között a 20th Century Fox filmstúdiónak is az anyavállalata) az egyesülésről. Akkor még sokan nem hitték, hogy végbemehet egy ekkora üzlet, ám miután mindkét cég részvényesei egyhangúan megszavazták a felvásárlást, az amerikai törvényhozás is engedélyezte az évszázad üzletét, valamint az Universalt is birtokló Comcast kihátrált az Egeres Céggel folytatott egymásra licitálgatásból, megindulhatott az a hosszú folyamat, amely két ekkora cég összeolvadását jelenti. És amely hamarosan a végéhez ér.

Hirdetés
 

Ezt maga a Disney vezérigazgatója, Bob Iger jelentette be, aki a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy:

A Fox felvásárlása várhatóan március 20-án, keleti idő szerint 00:02 perckor lezárul.

Ez nekünk, filmrajongóknak pedig azt jelenti, hogy a Disney fogja birtokolni az olyan franchise-okat, mint az eredeti Star Wars-filmek forgalmazási jogai, az Avatar, a Kngsman, A majmok bolygója, az Alien, a Predator, a Die Hard, a Jégkorszak, az Éjszaka a múzeumban és természetesen a Marvel Stúdió által régóta áhított karakterek, mint amilyen az X-Men, a Fantasztikus Négyes és Deadpool. Tévés fronton pedig olyan sorozatokat érint, mint a Simpson család, a Family Guy, a Légió, az X-akták, az Amerikai Horror Story, az Orville és a Modern család. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.