Hirdetés

Rosa Salazar az utolsó leheletéig játszaná az Alita: A harc angyala főhősét

|

Azt is elmondta, mi kell szerinte, hogy elkészüljön a folytatás.

Hirdetés

Az Alita: A harc angyala hosszú utat tett meg, hogy a népszerű manga a nagyvásznon is megelevenedhessen, ugyanakkor James Cameron forgatókönyve alapján Robert Rodriguez egy felettébb szórakoztató, mindemellett pedig végtelenül szerethető alkotást tett le az asztalra. Igen ám, de Cameron szerelemprojektje nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket a pénztáraknál, és a csalódást keltő bevétel manapság több mint elég ahhoz, hogy végül semmi se valósuljon meg a tervezett folytatásokból. 

Hirdetés

A címszereplőt játszó Rosa Salazaron mindenesetre nem múlna a dolog, aki egy friss nyilatkozatában arról is szót ejtett, hogy szerinte mivel kellene bizonyítaniuk a rajongóknak, hogy az Alita következő részére többen is beülnének a mozikba az idén bemutatott elsőhöz képest:

"Az utolsó leheteletemig játszanám Alitát, amire a motion capture technológiának köszönhetően minden bizonnyal képes is lennék. A stúdió most egy őrületes összeolvadáson van túl, egyeseknek új munkája lett, míg mások elvesztették a munkájukat. Mindenki a felvásárlással van elfoglalva, szóval talán nem ez a megfelelő pillanat felhívni Alan Hornt azzal, hogy »Hé, tesó, tudom, hogy ezer a dolgod, de mi van az Alita 2-vel?« Tehát egyelőre nem hallottam semmiről, de vegyétek meg azokat a Blu-rayeket."

A Robert Rodriguez által rendezett és James Cameron produceri felügyelete alatt készült film 170 millió dollárból készült, ehhez képest azonban Amerikában mindössze 85 milliót volt képes begyűjteni a teljes mozis pályafutása alatt, így egyedül csak a nemzetközi piacon elért 316 millió dollárnak köszönheti, hogy nem lett csúfos bukás áldozata. Habár, mint azt Salazar is említette, a bemutató óta kicsit változott a stúdiófelállás Hollywoodban: a Disney és a Fox egyesülése hivatalosan is végbe ment, így még mindig megvan rá az esély, hogy az egeres cég láthat potenciált az Alita erősen belengetett folytatásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.