Hirdetés

America Chavez is benne lehet a Doctor Strange folytatásában

|

Úgy tűnik, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness több Marvel karakternek is helyet ad majd.

Hirdetés

Sam Raimi rendezésében fog megvalósulni a 2016-os Doctor Strange folytatása, amelyben Benedict Cumberbatch mellett biztosan vissza fog térni Mordo is Chiwetel Ejiofor megformálásában, valamint a korábbi információk alapján a stábban köszönthetjük Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkányát is. A film alcímét (Multiverse of Madness) tekintve nem meglepő, hogy a Marvel ennyinél nem állt meg, és a Deadline jelentése alapján legalább egy további karakter benne lehet. 

Hirdetés

A honlap úgy értesült, hogy a következő Doctor Strange filmhez csatlakozott Xochitl Gomez (Bébicsőszök klubja) is, akinek a karakterét bár nem jelentették be, azonban az információi szerint Gomez a képregényekből már jól ismert America Chavezt keltheti életre. A Marvel Magyarország leírása alapján "Chavez emberfeletti ereje és állóképessége mellett repülni is tud, de a legkülönlegesebb adottsága kétségkívül az, hogy képes Doctor Strange-éhez hasonló portálokat nyitni, amelyeken keresztül többedmagával szabadon utazhat a multiverzumban."

A Marvel első latin, LMBTQ szuperhőse nem csupán segíthetné a vállalat diverzitásra való törekvését, de képességeinek köszönhetően tökéletesen passzolna az alternatív univerzumokkal operáló folytatáshoz, ráadásul komoly szerepet kaphatna a korábban pletykált Ifjú Bosszúállókban is. A jelenlegi tervek szerint a Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2022. március 5-én fog mozikba kerülni, legkésőbb akkor ki fog derülni, hogy Chavez is felbukkan-e Strange mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.