Hirdetés

Chiwetel Ejiofor biztosan visszatér a Doctor Strange folytatásában

|

Nem csak dísznek kapott stáblistás jelenetet az első Doctor Strange film, hiszen a folytatás érinteni fogja az ott felvezetett történetszálat is.

Hirdetés

Az immáron Sam Raimi rendezte Doctor Strange 2 a multiverzumok világát hivatott felfedezni, amelynek kesze-kusza szálai jó ürügyet biztosítanak ahhoz, hogy visszatérjen néhány ismerős karakter. Nem lenne meglepő például, ha egy-két bosszúálló is beköszönne egy röpke cameo erejéig, de abban már egészen biztosak lehetünk, hogy Skarlát Boszorkánynak fontos szerep jut a Multiverse of Madnessben.

Hirdetés

De nem csupán a hősök csarnokából számíthatunk visszatérő figurákra, hanem a Mordo báróhoz hasonló gazfickókra is, aki éppen az előző film végén ábrándult ki a varázslók módszereiből és fordult az ősi tanok használói ellen. A karaktert alakító Chiwetel Ejiofor a Screen Rantnek adott interjúban árulta el, hogy biztosan visszatér a folytatásban, hogy borsot törjön Doctor Strange orra alá.

"Annyit mondhatok, hogy reményeink szerint hamarosan kezdődhet a forgatás. Ez annyit tesz, hogy amint lehetséges munkához fogunk látni. Mindannyian izgatottan várjuk a startot és azt, hogy visszatérhessünk ezekbe a szerepekbe."

Mordo bárót utoljára a 2016-os Doctor Strange stáblistás jelenetében láthattuk, amikor meglátogatta Jonathan Pangbornt (Benjamin Bratt), aki arra használta varázserejét, hogy újra járni tudjon. Mordo elorozza Pangborn erejét, ezzel újra bénulttá téve a férfit, valamint motivációját is felfedi tette mögött, miszerint úgy véli, túl sok varázsló él a világban. Kíváncsian várjuk, hogy innen hova vezet tovább az ő története.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2022. március 25-én kerülhet mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.