Hirdetés

Andrew Garfield féltucat rosszfiúval küzdött volna meg a Csodálatos Pókember 3-ban

|

A Csodálatos Pókember filmek rendezője, Marc Webb elárulta, hogy milyen ellenfeleket szántak volna a harmadik részre a hálószövő hősnek.

Hirdetés

A közkedvelt "Mi lett volna, ha?" kérdéskör legújabb állomásán Marc Webb, a Csodálatos Pókember filmek életre keltője osztotta meg, kiket is állítottak volna szembe az akkor még Andrew Garfield által alakított Pókemberrel a széria harmadik felvonásában. Az elkotyogott névsor impozáns, és kicsit fáj is a szívünk, hogy nem valósulhatott meg ez a felállás, igaz, Tom Hollandra sem lehet panaszunk egyáltalán a Hazatérésben és a Polgárháborúban nyújtott alakítása alapján. Mégis, az aláírható, hogy nem Andrew Garfield lelkesedése tett keresztbe Pókember második értelmezésének a filmvásznon.

Hirdetés

"A Sony szerette volna kidobni a Sinister Six filmet a mi harmadik részünk előtt, de azt én nagyon szerettem volna az én vízióm szerint a filmvászonra vinni… Chris Cooper visszatért volna Zöld Manóként. Lefagyasztottuk volna a fejét, ami után végül visszatért volna az élők közé. Mellette lett volna egy Gentleman nevű figura is. Volt néhány elképzelésünk arra, hogyan is kéne kivitelezni, de azt hiszem, hogy túlságosan is előre gondolkoztunk, amikor elkezdtük a harmadik rész alapozását. Ugyanakkor mindenképp egy szórakoztató élménynek bizonyult. Örömmel gondolok vissza azokra a napokra."

Webb arra is kitért, hogy szerinte a Csodálatos Pókember 3 megtervezésének kezdetén a Sony már inkább az újabb rebootra fókuszált.

"Az egy borzasztóan kellemetlen időszak volt a Sony számára a hack miatt, valamint a Marvel is nagyon szerette volna visszakapni a karaktert. Emellett pedig van mindenféle vállalati követelmény, de ezek valójában nem voltak nagy ráhatással a konkrét munkánkra. Talán ezek a faktorok felgyorsították a folyamatokat, ami végső soron még bonyolultabbá tette a helyzetet, de ebbe én belenyugodtam. Hasonló filmeknél természetes, hogy előfordul az ilyesmi."

Cooper Zöld Manója lett volna a brancs vezére, amihez Gentleman mellett csatlakozott volna a Keselyű is. A másik három karakter kilétét homály fedi, és nem valószínű, hogy valaha is fény derül rá. Ettől még a Sony nem adta fel saját Pókember-univerzumának kiépítését, hiszen a Tom Hardyvel fémjelzett Venom film mellett az Ezüst és Fekete című projektet is megkapjuk a jövőben.

Ti azért megnéztétek volna Garfield és Webb harmadik Pókember-történetét, vagy jobban örültök, hogy a Hálószövő gyorsan hazatalált a Marvel Filmes Univerzumba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.