Hirdetés

Andrew Garfield szerint már kiöregedett Pókember szerepéből

|

Hiábavaló a nagy rajongói petícióáradat A csodálatos Pókember 3-ért?

Hirdetés

December óta az internetet elárasztották a rajongók azzal a követelésükkel, miszerint látni akarják Andrew Garfield Pókember filmjeinek harmadik felvonását. Azzal azonban senki sem számolt idáig, hogy mi van, ha pont a szóban forgó színész miatt hiúsul meg ez az álomprojekt. 

Csak az olvasson bátran tovább, aki már túlvan a Pókember: Nincs hazaút élményen.

Hirdetés

Garfield a napokban a The Graham Norton Show-ban szerepelt, melyben kifejtette, hogy hogyan is élte meg azt a bizonyos szerepvállalást egy bizonyos decemberi filmben.

"Elég hülye dolog volt (visszatérni), és egyben nagyon félelmetes is megpróbálni, különösen a kosztümben - egy 38 éves férfinek nem kellene spandexruhában pózolnia. Én már túl öreg vagyok Pókember eljátszásához, de felkértek rá, ami a legédesebb dolog volt (a stúdió részéről)."

Garfield azzal is elviccelődött, hogy mennyire örült, hogy nem ő volt a legidősebb Peter Parker a forgatáson (Tobey Maguire volt a rangidős a maga 46 évével). Bár nyilvánvalóan a fenti nyilatkozatba is igyekezett némi humort csempészni, abban igaza van, hogy a valódi korának tükrében már egyre kevésbé tudná autentikusan hozni a Csodálatos Pókembert, és ez érthető módon nemcsak izgalmat, hanem félelmet is ébresztett benne a Nincs hazaút forgatása alatt.

Hogy látjátok, azért egy plusz film erejéig még visszatérhetne Garfield?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.