Hirdetés

A csodálatos Pókember folytatását követeli az internet népe

|

A napokban megsokasodott azon rajongók száma, akik szeretnének egy trilógiát kiegészítő darabot egy méltatlanul abbahagyott sztorihoz.

Hirdetés

Miután Tobey Maguire után Tom Holland is elmondhatja magáról, hogy birtokolhat egy Pókember-trilógiát, már csak Andrew Garfield szomorkodhat, hiszen ő mindösszesen két filmet tudhat magáénak: a 2012-es A csodálatos Pókembert és annak 2014-es folytatását, így megérdemelne egy tisztességes lezárást és egy lehetőséget a bizonyításra. Eddig folytathattuk spoilerek nélkül. 

Innentől kezdve pedig mindenki csak akkor olvasson tovább, ha már látta a Pókember: Nincs hazautat, vagy ha egyáltalán nem érdeklik a SPOILERek. Mi szóltunk.

De tényleg. Még egy reklámot is berakunk ide végső határként.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút egyik legemlékezetesebb pillanata (már akinek), amikor teljesül a fanservice, és Tobey Maguire, valamint Andrew Garfield Pókemberei is felbukkannak a filmben. Ebből már kikövetkeztethető, hogy azok után, hogy Maguire és Tom Holland karakterei is túl vannak már egy trilógián, a rajongók hirtelenjében elözönlötték a Twittert és más platformokat azon vágyuk megfogalmazásából, hogy A csodálatos Pókember is megkapja a maga befejező részét a trilógiához.

Garfield 2012-ben és 2014-ben húzta magára a Pókember-ruhát a saját szóló kalandjaiban, és nagyon sokan még mai napig is a legjobb Peter Parker-változatnak tartják őt. Ezeket a hű rajongókat valószínűleg a Nincs hazaút sem győzte meg arról, hogy ne érdemelne meg egy harmadik saját epizódot A csodálatos Pókember.

Twitteren pár nap leforgása alatt a Garfield-trilógiáért kiáltó posztok 40-70 ezer lájkot gyűjtöttek össze, ami elsőre nem tűnik túlságosan eget rengetőnek. Azt azonban ne felejtsük, hogy annak idején hasonlóan indult a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája filmért harcoló rajongók története, akiknek kívánsága végül teljesült - még ha hosszú évekbe is tellett annak megvalósítása. Kérdés, hogy ha a Sony még hajlana is az ötletre, mit szólna ehhez a Marvel, és milyen szerződésmódosításokat kellene eszközölni ahhoz, hogy ez minden érintett félnek megérje?

Mindenesetre ti hogyan vélekedtek erről? A Nincs hazaút után ti is adnátok egy befejező részt Garfieldnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.