Hirdetés

Így "majomkodott" Andy Serkis és Tom Holland a Graham Norton Showban

|

A legutóbbi Graham Norton Show epizódban Andy Serkis tartott egy villámbemutatót az ifjú titán és Mark Wahlberg jelenlétében a majmok járásából.

Hirdetés

A motion capture mindent próbált koronázatlan királya, Andy Serkis volt a legutóbbi Graham Norton Show egyik vendége, és természetesen készült egy röpke mutatvánnyal is. A Gollam szerepével világhírre szert tevő aktor nem egy majom szerepben csillogtatta már meg tehetségét, melyek között akadt csimpánz és gorilla is. A két emberszabású közti különbséget tanította meg az ifjú Pókembernek, Tom Hollandnek. 

Hirdetés

A színészként és immár rendezőként is egyre elfoglaltabb Andy Serkisnek ez volt az első meghívása az egyik legnézettebb talkshow, a Graham Norton Show híres vörös kanapéjára, ahol filmbéli partnerén (Woody Harrelson) kívül ott ült még a Tim Burton-féle Majmok bolygója sztárja is, Mark Wahlberg. 

"Véletlenül épp van nálam ilyen kar-hosszabbító, amit tudunk erre használni". - vezette fel rögtönzött mozgásgyakorlatát Serkis, amit utána Tom Holland is kipróbált. Ki tudja, lehet, hogy ez felér egy meghallgatással a következő Majmok bolygója film egyik szerepére? 

A Majmok bolygója: Háború július 13-án érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.