Hirdetés

Újabb ismerős arc bukkan fel a Hangya folytatásában

|

Az Ant-Man and the Wasp magával hoz mindenkit, akit csak szerettünk az első részben, de kellenek új figurák is: ilyen az Amerika Huangjai című sorozat egyik színésze is.

Hirdetés

Az Ant-Man, avagy Hangya hatalmas kritikai és bevételi siker volt a Marvel számára, így nem túlságosan meglepő, hogy a komplett stáb visszatér a második részre: Peyton Reed ismét a rendezői széket foglalja el, míg a szereplőgárdában a címszerepeket eljátszó Paul Rudd és Evangeline Lilly mellett ott találjuk Michael Douglast és Michael Penát is. 

Hirdetés

Az Ant-Man and the Wasp (Hangya és Darázs?) természetesen több új színészt is felsorakoztat majd a visszatérők mellett. Az egyik ilyen a Fekete tükör (Black Mirror) sorozatból ismert Hannah John-Kamen egy ismeretlen szerepben, míg a Variety szerint a másik az itthon a Comedy Central csatornán Amerika Huangjai (Fresh Off the Boat) néven futó széria oszlopos tagja, Randall Park (aki a Kész Katasztrófa, az Ó, anyám, a Hivatali karácsony, a Szexvideó és Az interjú filmekben is játszott). Park egy Jimmy Woo névre hallgató S.H.I.E.L.D. ügynököt kelt életre, akiről egyelőre még nem tudjuk, milyen hatással lesz Scott Lang életére. 

Az Ant-Man and the Wasp 2018. július 6-án kerül a mozikba, kicsivel több mint két hónappal a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatóját (2018. április 26.) követően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.