Hirdetés

Aqualad sorozat érkezik az HBO Maxra

|

Aquaman szárnysegédjének élőszereplős szériáját Charlize Theron executive producerként felügyeli.

Hirdetés

A Warner továbbra sem hajlandó elengedni a DC-képregények világát, és bár egyre nehezebb követni, hogy melyik történet melyik mini DC-univerzumhoz fog közvetlenül kapcsolódni, újabb és újabb projektek kerülnek bejelentésre. Érkeznek ugyebár a Pingvinre, illetve az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszáló szériák, melyek Matt Reeves Batmanjének világában játszódnak, és még idén megkapjuk az élőszereplős Batgirl sorozatot is, mely szintén az HBO Maxon lesz megtekinthető.

Hirdetés

A legújabb projekt Aqualad lesz, mely karakter a Young Justice nézői számára lesz igazán ismerős: ő Aquaman egyik szárnysegédje, mint amilyen Batmannek Robin. A sorozat formájában megvalósuló adaptációnak alapját a You Brought Me The Ocean nevű képregény fogja szolgáltatni, melyet Alex Sanchez írt, és Julie Maroh illusztrált. Ez alapján Jackson 'Jake' Hyde, egy új-mexikói tinédzser fogja a címszereplőt alakítani, akinek meg kell birkóznia apja halálával, a saját szexualitásával, és az óceánokhoz kötődő megmagyarázhatatlan vonzalmával.

Egyelőre több információ nem került napvilágra, csupán annyi, hogy Charlize Theron lesz a projekt executive producere A.J. Dix, Beth Kono és Andrew Haas mellett. Mint a felvezetőben kifejtett problematikában is írtuk, egyelőre az sincs megerősítve, hogy az Aqualad kapcsolódni fog-e bármely már létező DC-világhoz, vagy egy teljesen különálló sztori lesz. Jake Hyde-nak ez lesz az első élőszereplős felbukkanása, ugyanis a Titánok második évadában a Garth verzió került bemutatásra.

Ti örültök, hogy egy újabb fiatal DC-hős kap saját sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.