Hirdetés

Kikerült az első kép Batgirlről

|

A címszereplőt alakító Leslie Grace osztotta meg az első fotót az új Batgirl kosztümről.

Hirdetés

2022 második felében fog valószínűleg debütálni az élőszereplős Batgirl film, melynek forgatási munkálatai javában zajlanak. A trailer egyelőre várat magára, de legalább a főszereplő Leslie Grace-nek hála először vethetünk pillantást a címszereplő hősnő kinézetére. A képregényekben szakavatottabb külföldi kollégák már meg is találták a párhuzamot a filmes dizájn és a Batgirl címen futó képregényszéria kinézete között.

Hirdetés

Lessétek meg alább.

Az HBO Maxra érkező Batgirlt a Bad Boys 3-at jegyző rendezőpáros, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. Grace mellett felbukkan Michael Keaton is Bruce Wayne/Batman szerepében, valamint J.K. Simmons James Gordon rendőrfőnökként. Brendan Fraser rosszfiút fog játszani, míg Jacob Scipio egyelőre egy ismeretlen szerepben fog feltűnni.

A forgatókönyvet Christina Hodson írja, aki korábban a Ragadozó madarak szkriptjéért felelt. Hodson elárulta, hogy Batgirl karakterének szárnypróbálgatásait követhetjük majd végig, Barbara Gordon ugyanis először fogja kipróbálni magát maszkos igazságosztóként.

Mit szóltok az első Batgirl képhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.