Hirdetés

Fókuszt váltott az egyik Batman spin-off sorozat

|

Gotham rendőrei helyett inkább az Arkham elmegyógyintézet rejtélyeit mutatja be a széria.

Hirdetés

Amikor bejelentették, hogy Matt Reeves Batmanjéhez két spinoff-széria is készül majd, méghozzá az egyik a gothami rendőröket teszi meg középpontjául, kicsit vakartuk a fejünket. Elvégre, egy hasonló koncepcióra épült az öt évadot megélt Gotham, és hiába mutat be egy teljesen új várost Reeves, mégis kissé redundánsnak érződött a próbálkozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Reeves is észbe kapott, vagy legalábbis a forgatás közben rádöbbent, hogy akad egy másik ötlet, ami élőszereplős változatban idáig kevésszer lett kibontva. A direktor a The Cyber Nerdsnek árulta el, hogy mi történt a nem Pingvin-fókuszú spinoffsorozattal.

"Az a sztori igazából tovább fejlődött. Most már afelé orientálódunk, hogy pontosan mi történik majd a filmünkhöz kapcsolódó Arkham világában, és annak néhány karakterével. Arkham egy afféle horrorfilm, vagy egy kísértetjárta házas történet. Az az elképzelésünk, hogy miként Gotham is egy karakter volt a filmben, úgy szeretném, ha Arkham is egy karakterként létezne, ahova bemehetünk, és találkozhatunk ezekkel a figurákkal, ami újítónak érződik majd. Úgyhogy, miközben Gothamen dolgoztunk, az a történet elkezdett fejlődni, és úgy éreztük, hogy inkább ebbe az irányba kellene elindulnunk."

Ez mindenképp örvendetes hír a népszerű Arkham Asylum játék, no meg úgy a Batman filmek rajongóinak is, hiszen ez a hírhedt elmegyógyintézet idáig csak egy-egy jelenet erejéig tűnt fel a korábbi feldolgozásokban. Egy minisorozat, főleg horrorköntösben, bemutathatná azokat a borzalmakat, amiket a bentlakók és az ott dolgozók nap mint nap átélnek, és még több klasszikus Batman rosszfiú is feltűnhet közben.

Ti örültök az irányváltásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.