Hirdetés

Az Aquaman forgatókönyvírója visszatér a folytatáshoz

|

A Warner Bros. szeretné megtartani a siker hozzávalóit, így az Aquaman írójától sem válnak meg.

Hirdetés

Gyakorlatilag könyvelhető volt, hogy az Aquaman profitábilis lesz a Warner Bros. számára, azonban arra talán még ők sem számítottak, hogy milliárd dolláros blockbusterré növi ki magát a film, ezzel még a Sötét Lovag: Felemelkedést is maga mögé utasítva. Természetesen nem is kérdés, hogy készül a folytatás.

Hirdetés

A The Wrap információi szerint a Warner Bros. máris megbízta David Leslie Johnson-McGoldrickot azzal, hogy írja meg az Aquaman 2 forgatókönyvét. Johnson-McGoldrick közösen dolgozott az első részen Will Beallel, Geoff Johnsal és James Wannal. Jason Momoa halemberének filmjét megelőzően olyan alkotásokon szerzett magának hitelt az író, mint a The Walking Dead, a Mob City és a Démonok között 2. Ami a producereket illeti, James Wan és Peter Safran jelenleg egy új szerződés megkötése előtt állnak a stúdióval. Egyelőre nincs megerősítve, hogy Wan visszatérne a rendezői székben.

Az Aquaman sikerén felbuzdulva a Warner Bros. nem csupán folytatásokban, hanem spin-offokban is gondolkozik. A napokban számoltunk be arról, hogy különálló filmet szentelhetnek az Ároklakóknak, amelyet a horror műfajában tálalnának. Emellett már a film mozikba kerülése előtt lehetett hallani arról, hogy Black Manta is kaphat egy önálló mozit, azonban a premier óta nem derült ki ezzel kapcsolatban semmi újdonság.

Nektek hogy tetszett az Aquaman? Inkább a folytatásra ülnétek be szívesen vagy a világot bővítő spinoffokra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.