Hirdetés

Folytatást kap az Atomszőke

|

Charlize Theron jól megkoreografált jelenetekben rúgta miszlikbe nálánál nagyobbak hátsóját, mindezt pedig magyar helyszíneken forgatva. Jön a második felvonás.

Hirdetés

A feliratos werkfilmben is megnézhettük, ahogy Chad Stahelski rendező és a színésznő koreográfusa ódákat zengenek Charlize Theronról, aki testét nem kímélve vetette bele magát a harcjelenetekbe, így nem is csoda, hogy az Atomszőke végül elképesztően szórakoztató lett. 

Hirdetés

Bár a sok rajongó által szorgalmazott Atomszőke-John Wick crossover egyelőre nem úgy tűnik, hogy megvalósulna, viszont a film folytatására már mérget vehetünk, ugyanis maga Theron erősítette meg az IndieWire-nek a San Franciscó-i Filmfesztiválon, hogy el fog készülni a második rész. Ez nem nagy meglepetés azt figyelembe véve, hogy az első felvonás 30 millió dollárból készült és világszerte közel 100 milliót termelt (ebből 51-et a hazájában, szóval láthatóan nem a nemzetközi piac mentette meg, mint sok más filmet).

Egyelőre nem tudni, hogy David Leitch (John Wick, Deadpool 2), aki legközelebb a Halálos iramban spin-off rendezésével lesz elfoglalva vajon bevállalja-e Dwayne Johnson és Jason Statham mellékszála után az Atomszőke folytatását, de korábban azt nyilatkozta, hogy vevő lenne rá és akkor a főszereplőnőt a 90-es évekbe vinné el. Emellett a forgatókönyvíró, Kurt Johnstad is pozitívan látja a jövőt, ő tavaly a The Hollywood Reporternek mondta azt bizakodva, hogy kész a folytatásra, legalább három filmet vizionál Theron karakterének és ez lesz az ő saját Bourne franchise-a. Meglátjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.