Hirdetés

Atomszőke - Charlize Theron üt, mint a buszkerék (FRISSÍTVE!)

|

A mostanában megszokott szanaszét vágott akciójelenetek helyett a rendezőnek és a koreográfusnak lehetősége nyílt szép hosszú bunyókat felvenni - amit csakis a színésznőnek köszönhettek. Mondják is és mutatják is az alábbi werkfilmben, most már magyar felirattal is!

Hirdetés

Nem tudunk eléggé lelkesedni a július végén érkező Atomszőkéért, aminek eddigi előzeteseiben (#1, #2 és #3) is már kész gyönyörűség volt nézni, ahogy Charlize Theron seggeket rúg szét a nyolcvanas évek slágereire Budapest - akarom mondani Berlin - utcáin. A hazai forgalmazó, a Freeman Film most feliratosan is megosztotta a Universal két perces videóját, amelyben kiderül, hogyan is alakították ki a harci koreográfiát.

Hirdetés

David Leitch kaszkadőrből lett rendező és Sam Hargrave koreográfus elmondta, hogy miután felmérték Theron képességeit, rájöttek, hogy azon ritka színészek közé tartozik, akik képesek komplex harci jeleneteket ledarálni. Így aztán dobták is ki a kukába az eredetileg pár ütéses akciósnittekből álló terveket és szép hosszú vágásokkal kezdtek dolgozni.

A videóból az is kiderül, hogy a karakteréhez személyre szabottan alakították ki a harci stílust, mégpedig oly' módon, hogy figyelembe vették nő mivoltát. Mivel fizikailag képtelenség lenne, hogy nála jóval nehezebb emberek csontját ropogtassa anélkül, hogy megnyekkenne, adott idő alatt többet üt, mint az ellenség, a környezetében található tárgyakat pedig aktívan felhasználja, amikor csak teheti. 

A történet szerint a hidegháború idején a brit kémelhárítás csúcsügynöke, Lorraine Broughton (Charlize Theron)  Berlinbe utazik, hogy egy meggyilkolt ügynök halálával kapcsolatban nyomozzon és visszaszerezzen egy fontos iratot. Azonban felültetik, akárcsak egykori kedvesét és vélhetően tégla van a hírszerzésen belül is. A magyar mozikban július 28-ától látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.