Hirdetés

Izgalmas dolgok várnak Sólyomszemre a Végtelen Háborúban

|

A karaktert alakító Jeremy Renner nemcsak megerősítette visszatérését, arra is utalt, hogy meglesz Sólyomszem szerepe az új Bosszúállókban.

Hirdetés

Ahogy a Marvel tovább bővíti filmes univerzumának hőseit, úgy nő a potenciális szereplők sora is a következő két Bosszúállók mozifilmbe, amelyek a hosszasan felvezetett Végtelen Háború képregény alapjaiból fognak meríteni. Joe és Anthony Russo rendezőpáros elmondása szerint mindenkit számításba vesznek Amerika Kapitánytól kezdve a legkevésbé emlékezetes mellékszereplőkig, így minden bizonnyal elég grandiózus adaptációkra lehet számítani. 

Hirdetés

Mivel nagyon közel vagyunk a forgatásokhoz (elvileg jövő év elején kezdődik meg mindkét Bosszúállók párhuzamos forgatása), az újdonsült információk és szép lassan csepegnek a Marvel Studios eddigi legnagyobb projektjeit illetően. A sorozatos karakterek helyzete még mindig nem tisztázott, de hallani róluk bőven, többek között Evangeline Lilly Darazsa és Chris Pratt Űrlordja fontos szerephez juthatnak, Doctor Strange-ről nem is beszélve, aki állítólag egyesíteni fogja a széthullott Bosszúállókat.  Melléjük csatlakozott most az Érkezést promotáló Jeremy Renner, aki szerint karakterének is meglesz a maga kis szerepe. 

"Semmit sem tudok," válaszolta amikor a Végtelen Háborúról kérdezték. "Tudom, hogy lesznek itt Végtelen Háborúk és tudom, hogy a Bosszúállók 3 és 4 megvalósul. Mi van, ha az elsőben meghalok? Lehet, hogy már most halott vagyok," poénkodott a színész, majd kicsit komolyabban kezdett el beszélni: "Tudom, hogy folynak a tárgyalások és azt is tudom, hogy miről. Fantasztikusan hangzik. A Russo testvéreknek van néhány nagyszerű ötletük és izgalmas terveik a sok karakter számára, különösen... Különösen izgatott vagyok amiatt, ami Sólyomszemre vár."

A színész egyébként nemrég fejezte ki lelkesedését és nyitottságát egy potenciális Netflix-szériára az általa életre keltett Clint Barton főszereplésével, ami egy fantasztikus lehetőség lenne például megismerni a múltját és egy még árnyaltabb karakterré varázsolni. Erre valószínűleg ha egyáltalán sor kerül, akkor csak a két elkövetkezendő Bosszúállók után, amelyekben ezek szerint biztos visszatérő k6edvenc íjászunk. A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 májusában, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 pedig 2019 májusában fog kasszákat robbantani Joe és Anthony Russo rendezésében. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.