Hirdetés

Az 2 - idén forgatják, neves színészek csatlakozhatnak

|

A Stephen King regényéből készített Az folytatása már rég zöld utat kapott, már csak a munkálatok megkezdésére és a szereplőgárda bejelentésére várunk. Most mindkettőhöz közelebb kerültünk.

Hirdetés

Tavaly már megtudtuk, hogy Jessica Chastain kaphatja meg az Az folytatásában a felnőtt Beverly szerepét, míg a rendezői feladatokat újfent Andy Muschietti látja majd el. Most újabb remek híreket kaptunk a készülő projektről. 

Hirdetés

Az IndieWire-nek Roy Lee producer erősítette meg, hogy az Az 2 (IT Chapter 2) forgatása júliusban kezdődhet meg Torontóban, jelenleg még a forgatókönyvet és a helyszíneket véglegesítik. Ami viszont ennél is fontosabb, az a szereplők kiléte. Nem Chastain az egyetlen nagy név, aki csatlakozhat az Az második felvonásához: a The Hollywood Reporter értesülései szerint James McAvoy (X-Men filmek, Széttörve) és Bill Hader (Barry, Kész katasztrófa) folytatnak tárgyalásokat. McAvoy a Bill Benbrough idősebb verzióját alakíthatja, míg Hader a felnőtté vált Richie Toziert kaphatja meg. 

Az Az 2-t 2019. szeptember 6-án tervezi kiadni a Warner Bros. és a New Line Cinema, de persze visszatér mindenki kedvenc parabohóca, Bill Skarsgård is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.