Hirdetés

Oscar-díjra jelölt színésznő kaphat főszerepet az AZ folytatásában

|

Nem akárki kaphatja majd meg Beverly felnőtt szerepét az Az folytatásában.

Hirdetés

Az idei év egyik, ha nem a legnagyobb sikere kétség kívül Stephen King legújabb adaptációjához, az AZ nevéhez fűződik. A kultikus horror remake-je hihetetlen magasságokba tört nem csak a kritikusoknál, de a kasszáknál is, hiszen a valaha volt legtöbb bevételt produkáló horror film lett. Nem csoda hát, hogy két év múlva érkezik a folytatás, melyben nem csak a gyerekszínészek térnek vissza, de a felnőtt változatuk is feltűnnek majd. 

Hirdetés

Amióta pedig ez kiderült, gyakorlatilag azóta terjed Jessica Chastain neve, aki sokak szerint tökéletes választás lenne Beverly felnőtt verziójának a megformálására. Ennek kapcsán készített interjút a Screen Rant oldal a színésznővel legújabb filmjének, Az Elit játszmának a népszerűsítése során, aki nem volt rest válaszolni a kérdésekre:

Nos, imádom Andy-t (Muschietti) és Barbarát (Muschietti, a film producere és Andy az ő testvére). Dolgoztam már velük Andy rendezői bemutatkozásában, a Mama című filmben, Barbara pedig az egyik legjobb barátom, szóval meglátjuk. De nagyon szívesen dolgoznék velük újra, hiszen ők a barátaim. Sőt, mintha a családom lennének. Bármit is csinálnak, én mindig a részese akarok lenni, szóval nagyon remélem, hogy összejön.

Vagyis azok után, hogy Andy Muschietti rendező is korábban kiváló ötletnek tartotta a rajongók elképzelését a folytatás szereposztására, Chastain is ennek adott hangot, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy csatlakozhat a filmhez. Már csak a stúdión a sor, hogy felismerje ezt a lehetőséget. Az AZ 2. része 2019. szeptember 6-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.