Hirdetés

Az Amazonnál készülhet el a Life is Strange adaptációja

|

Emellett egy másik videójátékos cím is náluk találhat gazdára.

Hirdetés

Rendesen megnyomja a videojátékok alapján készülő címeit az Amazon: már biztos, hogy náluk készül el a legendás Fallout sorozatos adaptációja; pletykálják, hogy a régóta tervezett Mass Effect-szériából is ők hoznak össze egy sorozatot, emellett a legújabb hírek szerint két további cím is a streamingóriásnál köthet ki.

Hirdetés

Az Amazon Studios ugyanis megállapodást kötött a videojáték-adaptációkra specializálódott dj2 Entertainmenttel, a két lehetséges projekt pedig a Life Is Strange, illetve a Disco Elysium lehet. A dj2 Entertainment az egyik produkciós cég, akik a váratlanul sikeres Sonic, a sündisznó adaptációt készítették, amelynek idén jön a folytatása, 2023-ban pedig spin-off sorozatot kap.

Az új megállapodás értelmében a dj2 Entertainment lehetőséget kínál az Amazon Studiosnak, hogy bármilyen filmet vagy sorozatot - amit ők terveznek készíteni - kizárólag a Prime Video szolgáltatáson keresztül tegyenek elérhetővé.  És mivel tudni lehet, hogy a dj2 jelenleg a Square Enix által kiadott Life is Strange franchise és az indie fejlesztő ZA/UM nagy sikerű játékán, a Disco Elysium adaptációján dolgozik, könnyen kitalálható, hogy mi lesz a sorsa ennek a két címnek. De azért várjuk még meg a hivatalos bejelentést.

A Life is Strange egy epizodikusan kiadott, öt fejezetből álló kalandjáték, melynek főszereplője egy fiatal és belevaló lány, Max Caulfield, aki fotósnak tanul Arcadia Bay-ben és a tinédzserlét nehézségei mellett egy igencsak különleges rejtéllyel is szembe kell néznie. Max ugyanis képes manipulálni az időt, ezzel pedig megváltoztathatja egyes döntéseit és ezzel az események folyását. Az idővel való babrálás azonban nem marad következmények nélkül. Készült egy második szezonja (Life is Strange 2), egy előzménye (Life is Strange: Before the Storm) és egy új játék is (Life is Strange: True Colors).

Ami a Disco Elysiumot illeti: ez az ízig-vérig indie-RPG gyöngyszem egy nyomozót követ nyomon, akinek egy gyilkossági ügyet kell megoldania, miközben drogok okozta amnéziával küzd. A játék mechanikája leginkább a párbeszédes döntések körül forog, lehetővé téve a játékos számára, hogy teljesen megváltoztassa karakterének személyiségét, és azt, hogy miként reagál a körülötte lévő világ az említett döntésekre. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.