Hirdetés

Az Avatar újra átveheti a bevételi lista első helyét a Bosszúállók: Végjátéktól

|

Fordulhat a kocka.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy James Cameronnak sikerült az Avatarral olyan csillagászati bevételeket elérnie, amely soha nem kerül megdöntésre, és ezzel örökre beírja magát a filmtörténelembe. Ám alig tíz évvel később már jött is a Bosszúállók: Végjáték, amellyel a Disney gyakorlatilag letarolta a mozis piacot, és ha kicsivel is, de megdöntötte a megdönthetetlent. Most azonban könnyen meglehet, hogy ismét felcserélődik az első két helyezett.

Hirdetés

Kínában ugyanis hamarosan újra mozikba küldik egy időre az Avatart, és ha a filmnek sikerülne további 7 millió dollárt termelnie, akkor már be is érné az említett szuperhős-kalandot. Mivel azonban a Disney-Fox egyesülésével az Avatar is a Disney tulajdona, így a stúdió semmit sem veszít. Jelenleg így áll az összbevételi toplista első öt helyezettje:

1. Bosszúállók: Végjáték - 2.797 milliárd $

2. Avatar - 2.790 milliárd $

3. Titanic - 2.471 milliárd $

4. Star Wars VII. rész: Az ébredő Erő - 2.068 milliárd $

5. Bosszúállók: Végtelen háború - 2.048 milliárd $

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.