Hirdetés

Az Eufória tagjai Tom Holland Pókemberéért kampányolnak

|

A stáb szerint Hollandnak Pókemberként kellene cameóznia az HBO sorozatában.

Hirdetés

Az HBO-n futó Eufória tagjai annyira élvezik Zendaya és Tom Holland Pókember filmekből átsütő kémiáját, hogy elkezdtek azért kampányolni, hogy Holland felbukkanjon a sorozatban. Természetesen Pókemberként. Nem ez az első meghökkentő crossover ötlet, amit kaptunk mostanában, hiszen nem is olyan régen a Halálos iramban sztárjai egy Jurassic Parkos crossovert dobtak be a közösbe. Ám míg ott a közös stúdió akár még meg is alapozhatna egy ilyen elvetemült ötletet, addig a Disney/Sony Pókembere valószínűtlen, hogy fel fog tűnni egy Warner által pénzelt HBO-szériában.

Hirdetés

Holland ettől még lehet, hogy előbb vagy utóbb szerepelni fog az Eufóriában. Állítólag már a második évad forgatása alatt is legalább 30-szor megjelent a forgatási helyszíneken, és Zendaya saját bevallása szerint mondott is néhány jó szót a sorozat készítőinél Holland érdekében. Ezen pitchek sikerességét azonban nem a jelenleg is futó második évad alapján kell majd mérni.

Ám hogy miként is képzelné el a stáb a Pókember és az Eufória crossoverét, ha nem kellene a konkurencia miatt aggódni? Talán nem meglepő, de egy fantázia/álom epizód keretein belül valósulhatna meg a nagy találkozás. Tekintve, hogy az Eufóriában nem kis mennyiségű kábítószert fogyasztanak a fiatalok, nem lenne annyira zavaros, ha az egyikük tripjének egyik váratlan vendége pont a New York-i hálószövő lenne.

Ti mondjuk egy április elsejei epizód erejéig megnéznétek egy hasonló crossovert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.