Hirdetés

Mi a helyzet Az U.N.C.L.E. embere folytatásával?

|

Armie Hammer interjút adott következő filmje, Final Portrait kapcsán, amelynek keretében nem csupán a filmről mondott részleteket, de arról is szót ejtett, hogy mi a helyzet Az U.N.C.L.E. embere folytatásával.

Hirdetés

Noha olyan filmekben láthattuk már, mint a Social Network - A közösségi háló, A magányos lovas, a Törtetők, az Éjszakai ragadozók, az Egy nemzet születése vagy éppen a tavalyi Szólíts a neveden, Armie Hammernek továbbra sem sikerült sztárstátuszt kiküzdenie magának Hollywoodban, pedig tehetségben nem szenved hiányt. Erre tökéletes bizonyíték Guy Ritchie 2015-ös kémfilmje, Az U.N.C.L.E. embere, amely körül azóta kialakult egy finom kultusz, a rajongók pedig - engem is beleértve - örömmel látnák a folytatást Hammer, Henry Cavill és Alicia Vikander visszatérésével. 

Hirdetés

Tavaly a színész elejtette már egy interjúban, hogy remélhetőleg a stílusos szuperkémek elugorhatnak majd egy újabb laza küldetésre, ugyanis a film írója és producere, Lionel Wigram már dolgozik a második rész forgatókönyvén. Azóta viszont csend honolt a még zöld utat sem kapott projekt körül, amit most egy újabb nyilatkozat tört meg. Hammernek legújabb filmje, a Final Portrait (amelyben egy amerikai író és műértő, James Lord, valamint egy világhírű művész, a Geoffrey Rush által megformált Alberto Giacometti szokatlan barátságát mutatják be Stanley Tucci rendezésében) kapcsán szegezett pár kérdést a Collider munkatársa és többek között Az U.N.C.L.E. embere helyzetéről is érdeklődött. 

Meglátjuk. Minden alkalommal, amikor leülök Lionel Wigrammal - aki a film egyik írója és producere volt - elkezdünk ötletelni: "Mit szólsz ehhez?""És mi a helyzet ezzel?" Így megy ez. Szórakoztató volt elkészíteni. Guy Ritchie-vel dolgozni nagyszerű, imádtuk ezt az egész 60-as évekbeli kémkedést. Lionel is remek volt. Alicia [Vikander[ fantasztikus, Henry [Cavill] és Elizabeth Debicki is kiválóak. Mindenki, aki részt vett benne, nagyon jól érezte magát. Ha kapunk egy nagyszerű forgatókönyvet, akkor nem tudom elképzelni, hogy bárki is nemet mondana rá közülük. 

Tehát lényegében arról van szó, hogy a szkripten múlik minden, ha sikerül Wigramnak összehozni egy méltó sztorit, akkor a stáb összerántásával talán már nem lesz gond. Főleg, hogy azóta Cavill, Hammer és Vikander ázsiója is megnőtt, így talán a Warner Bros. is bevállalhatja a folytatást a pénztáraknál gyengén teljesítő előd ellenére is. De hogy erre mikor lesz ideje Ritchie-nek az Aladdin és a Sherlock Holmes 3 mellett, az már más tészta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.