Hirdetés

Folytatódhat Az U.N.C.L.E. embere

|

A stílusos szuperkémek visszatérhetnek egy újabb laza küldetésre.

Hirdetés

2015 egyik kellemes filmélményei közé tartozott Guy Ritchie kémfilmje, az 1960'-as évek sikersorozata alapján készült Az U.N.C.L.E. embere. A 75 millió dollárból készült film azonban így se tudta visszakeresni gyártási költségeit, mivel világszerte alig 110 millió dollárt keresett. Most mégis esély nyílt rá, hogy folytassák a minden lében két kanál Napoleon Solo (Henry Cavill) és Illya Kuryakin (Armie Hammer) kalandjait.

Hirdetés

A Slashfilmnek sikerült Armie Hammert mikrofonvégre kapnia, és ő ejtett el néhány érdekes infót.

Felhívtam Lionel Wigramet, a film producerét, aki Guy Ritchie-vel közösen írta a film forgatókönyvét. Kérdeztem tőle, hogy "Haver, mi a helyzet? Folyton erről kérdezgetnek. Nem tudnál írni hozzá egy folytatást?' A válasza: 'Tudod, mit? B*ssza meg, megírom! Bizony! Megírom hozzá a folyatást!' Erre azt válaszoltam, hogy "Ha megírod, biztos vagyok benne, hogy megcsinálhatjuk." - szóval ki tudja? Most először meséltem el a sztorit. Eddig csak egy embernek mondtam el, aki rákérdezett a dologra. Szóval a folytatás jelenleg is íródik. Nem kell sietni, Lionel!

Ha a Warnernek megér egy újabb pénztemetőt, akkor valószínűleg ők sem sietik el, mint ahogy Guy Ritchie sem, hiszen a brit fenegyerek rendező számos általa már megalapozott film folytatásában érdekelt: már 2008 óta lóg a rajongóknak a Spíler folytatásával, aztán ott van a szintén jó ideje esedékes Sherlock Holmes harmadik része. Utóbbi viszont megint kérdéses, hogy Robert Downey Jr. sűrű naptára (vagy még inkább magas gázsija) miatt mikor is valósul meg, ahogy most Jude Law is elköteleződött a Legendás állatok és megfigyelésük franchise irányába, aminek (mit ad Isten) Lionel Wigram az egyik producere, Ritchie-nek pedig ott van az élőszereplős Aladdin adaptációja a Disney számára, vagyis nem lesz könnyű összehozni a filmet, ha van forgatókönyv, ha nincs. Az előzőnek se sok volt, ellenben stílusa annál inkább.

Ennek ellenére szívesen megnéznénk még egy részt a Minden lében két kanált idéző páros egy újabb kalandját a 60'-as években, és valószínűleg sem Hammer, sem Cavill szerepeltetése nem kerülne sokkal több összegbe, hiszen egyikük se egy húzónév (utóbbi ázsióján se sokat dobhat Superman), ellenben a hamarosan Lara Croftként debütáló és azóta Oscar-díjas Alicia Vikander már keményebb dió lehet. Ritchie laza stílusáról blockbuster keretek között viszont hamarosan újfent megbizonyosodhatunk az Arthur király: A kard legendája kapcsán, ami (ha igazak a kezdeti híresztelések) a két Holmes-mozija szintjét hozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.