Hirdetés

Jöhet az első John Wick spin-off, a Ballerina

|

A Lionsgate egy női főhősös akciófilmet tervez a John Wick univerzumába helyezve, amelynek stílusával Luc Besson Nikitáját kívánják becélozni. Ez bizony remekül hangzik.

Hirdetés

Elképesztő siker lett az első és második John Wick is, nem csoda hát, ha a harmadik rész mellett a Lionsgate azt tervezi, hogy kibővíti a film bérgyilkosos világát - ennek fényében készül többek között a John Wick sorozat, a The Continental is. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legújabb jelentése szerint a Lionsgate azt tervezi, hogy a John Wick univerzumba helyezve elkészít egy női főszereplős akciófilmet, a Ballerinát, amely - Luc Besson 1990-es klasszikusához, a Nikitához hasonlóan - egy fiatal bérgyilkosról szól, aki bosszút áll a családja gyilkosain.

A projekt produceri feladatait a John Wicken is dolgozó Basil Iwanyk látja el cégén, a Tunder Roadon keresztül, a forgatókönyvet pedig Shay Hatten szállítja, akinek korábbi és egyben első munkája, a Maximum King a Black Listen landolt. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket ezzel a különleges mellékszállal kapcsolatban. Közben persze készül a John Wick 3 is, szóval nem fogunk sokáig bérgyilkosok nélkül maradni. (A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.