Hirdetés

Batgirl és Zatanna is feltűnnek majd az HBO Maxon

|

Mindent bele, csajok!

Hirdetés

Korábban már nyilatkozott a Warner Bros. a közeljövőben megjelenő filmjeivel kapcsolatban, többek között a Pattinson nevévél fémjelzett The Batmanről, a Black Adamról vagy az Aquaman második részéről, de az utóbbi napokban erősítette meg, hogy készül egy Batgirl-film és egy Zatanna-projekt is az egyre népszerűbbé váló streamingszolgáltatására. 

Hirdetés

A Batgirl előélete - már ha lehet ilyet mondani egy még nem el nem készült produkció esetében - nem volt éppen zökkenőmentes. Először Joss Whedont (Az Igazság Ligája, Bosszúállók) kérték fel a projekt levezénylésére, de mivel a rendező elképzelései nem egyeztek a stúdió elvárásaival, kilépett. Whedon távozása után Christina Hodson, a Ragadozó madarak és az Űrdongó írója kezdett el érdeklődni a film iránt, és a forgatókönyvírói feladatokkal végül őt bízták meg. 2018-ban interjút is adott a Collidernek, melyből egyértelműen látszik a Batgirl iránti elkötelezett rajongása: 

Batgirl menő. Azok a karakterek, akiket én alkotok meg, vagy éppen az eredetiek, mint Charlie, egytől egyig függetlenek, intelligensek, tettre készek, érdekesek és árnyaltak - és talán a legutóbbi a legfontosabb. Nem sztereotípiák, hanem esendőek, összetettek, szépek,  vagy éppen furcsák, tehát hús-vér emberek. Annyi nagyszerű színésznő van, akik el tudnák játszani ezeket a szerepeket, és ezért is nagy öröm megírni a karaktereiket.

A Zatannáról egyelőre kevesebb információnk van, de a hírek szerint az egyelőre író és rendező nélküli projektből sorozat fog készülni. Zatanna karakterét Gardner Fox és Murphy Anderson alkották meg 1964-ben, aki amellett, hogy bűvészkedik, a valódi varázsláshoz is ért. A sötét Igazság Ligája (2017) című animációs filmen kívül (amiből J. J. Abrams készít sorozatot szintén az HBO Maxra) a 2008-as Smallville-szériában láthattuk őt korábban. 

A DC legnagyobb eseménye mégis a március 18-án érkező Snyder-féle Az Igazság Ligája, ami a maga négy órájával szépen ki fogja tölteni a napunkat. Ti mit szóltok a bejelentésekhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.