Hirdetés

Ben Affleck elárulta az új Batman film címét

|

A színész az új filmjét, A könyvelőt promotálta, amikor elmondta, hogy mi lesz a címe a következő önálló Batman mozinak. A megoldás olyan egyszerű, hogy már nagyszerű!

Hirdetés

Idén Ben Affleck két vadonatúj filmmel is meglep minket: Az éjszaka törvényét - amelyet ő írt, rendezett és a főszerepet is bevállalta - egyelőre még nem tudjuk hazai dátumhoz kötni, azonban a Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet) által dirigált A könyvelő október 27-én érkezik meg hozzánk az InterCom forgalmazásában. 

Hirdetés

Miközben a színész A könyvelőt népszerűsítette, az Associated Press-nek adott interjújában felfedte, hogy mi lesz a következő önálló Batman film címe. Dobpergés... The Batman! Affleck azért figyelmeztetett minket, hogy természetesen mire a film megjelenik - amelyet egyelőre megtippelni sem tudunk, hogy mikor lesz -, ez változhat. Elmondása szerint jelenleg a forgatókönyvön dolgoznak, amivel jól haladnak és már nagyon izgatott miatta. Mi is izgulunk, elvégre benne lesz Jone Manganiello, mint Deathstroke is! 

A Ben Affleck-féle Denevérembert legközelebb a 2017. november 17-re belőtt Justice League, avagy Igazság Ligája filmben láthatjuk Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg és Aquaman oldalán. Nektek hogy tetszik ez a cím?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.