Hirdetés

Gyönyörűek a Batman Superman ellen új koncepciós képei

|

Még ha a filmet annyira nem is szívlelted volna, érdemes átlapoznod ezt a galériát. Ha szeretted, egyenesen kötelező.

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában megelevenedett az a gladiátormérkőzés, amelyre a képregényrajongók már hosszú ideje vártak. Habár a film hamar túlszárnyalta a DC Bővített Univerzumának első produkciója, Az Acélember 668 millió dolláros keresetét, az egymilliárd dolláros álomhatárt - amelyet többek között Christopher Nolan Sötét Lovag filmjei fektettek le elé - nem sikerült átlépnie. Ez a világméretű cím így "csak" 872 millió dollárral zárt végül, és hamarosan az is kiderül, hogy a holnap hivatalosan mozikba kerülő Suicide Squad - Öngyilkos Osztag miként teljesít majd a kasszáknál. 

Hirdetés

Mindaddig egyetlen csokorba szedtük nektek Christian Lorenz Scheurer koncepciós művész fantasztikus képeit a filmhez, amelyeken elképesztő részletességgel és kidolgozottsággal láthatóak a mozifilm egy-egy pillanatai és helyszínei, mint például Bruce Wayne tóparti háza, a kriptonit lándzsa és sok más. Lorenz Scheurer olyan közelgő DC Comics adaptációk kapcsán dolgozott még együtt a Warner Bros. Pictures-szel, mint a már említett Suicide Squad, valamint az Igazság Ligája, amelynek első előzetesét ide kattintva nézhetitek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.