Hirdetés

Befutott a Disney új animációs filmjének előzetese, ilyen lesz a Fura világ

|

Az alkotást a Baymax, a Raya és az utolsó sárkány, valamint a Vaiana készítői jegyzik.

Hirdetés

Befutott a Disney legújabb kasszasiker-várományos, egész estés animációs művének első előzetese. A Strange World, avagy magyarul a Fura világ Searcher Clade (Jake Gyllenhaal - Donnie Darko, Éjjeli féreg, Pókember: Nincs hazaút) váratlan hányattatásai körül bonyolódik. Antihősünk ugyanis, bár egy vakmerő felfedezőkből álló, illusztris família tagja, a legkevésbé sem érez magában vágyat arra, hogy kalandozzon - így egyszerű farmerként tengeti kiszámítható, ám boldog napjait.

Hirdetés

Mindez azonban megváltozik, mikor egy veszedelmes feladat teljesítésének érdekében egyesítenie kell erejét családja adrenalinfüggő tagjaival. Izgalmas alaphelyzet, és a végeredményen ügyködők listája is impozáns. A direktori feladatokat a Hős6ossal Oscar-díjat nyerő Don Hall vállalta magára, míg a forgatókönyvet a Raya és az utolsó sárkányt jegyző Qui Nguyen vetette papírra. Tekintve, hogy ezt is Hall rendezte, okvetlenül egy összeszokott párosról beszélhetünk.

A csapatot a produceri teendőket ellátó Roy Conli (Aranyhaj és a nagy gubanc, A kincses bolygó, A Notre Dame-i toronyőr) is erősíti. Illetve, azt is biztosra vehetjük, hogy Gyllenhaal mellett Alan Tudyk is megcsillogtatja a tehetségét szinkronhangként. A Fura világ a tervek szerint 2022. november 24-én debütál majd a hazai mozikban. 

Nektek elnyerte a tetszéseteket az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.