Hirdetés

Bemutatódátumot kapott a Creed 3

|

Hivatalosan is megkezdődtek az előkészületi munkálatok.

Hirdetés

Először tavaly októberben röppentek fel azok a hírek, miszerint Michael B. Jordan, az első két Creed-mozi főszereplője rendezheti a tervezett harmadik részt, és bár azóta az egyik színésztársa mondhatni megerősítette ezt, a hivatalos bejelentésig egészen mostanáig kellett várni.

Hirdetés

Az MGM a napokban végre elérkezettnek látta az időt, hogy megerősítse a híreket, hogy valóban a színész végzi majd el a rendezői feladatokat, ezzel együtt pedig a film premierdátumát is kitűzték 2022 hálaadására. Ugyan a történetről még semmit nem tudunk, ahogyan arról sem, hogy vajon Stallone visszatér-e még egyszer Rocky szerepében, Jordan nyilatkozott a bejelentés kapcsán, aki elmondása szerint már régóta tervezte, hogy kipróbálja magát rendezőként, csak a megfelelő alkalomra várt:

A rendezés mindig is egy megvalósítandó terv volt számomra, de az időzítésnek tökéletesnek kellett lennie. A Creed 3. része pedig úgy érzem, a tökéletes pillanat erre. Az életem olyan szakaszában járok jelenleg, amelyben végre megbizonyosodhattam arról, hogy ki is vagyok valójában, érettebb, felnőttebb lettem, és olyan remek emberektől szerezhettem tapasztalatot, mint például Ryan Coogler vagy Denzel Washington, akiket nagyon tisztelek. A harmadik rész, de az egész franchise közel áll hozzám, éppen ezért nagyon várom már Adonis következő történetét, amelyért immáron nemcsak főszereplőként, de rendezőként is felelősséget vállalok.

A harmadik rész forgatókönyve az első felvonást dirigáló Ryan Coogler outlineja alapján készül, a filmet forgalmazó MGM pedig azt is bejelentette tehát, hogy a Creed 3 a jövő évi hálaadáskor, pontosabban egy nappal előtte, 2022. november 23-án kerülhet az amerikai mozikba.

Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.