Hirdetés

Ben Affleck már nem akar többé Batman lenni?

|

Durva pletyka látott nemrég napvilágot Ben Affleck Batmanjével kapcsolatban.

Hirdetés

Miközben LEGO fronton már berobbant egy meglehetősen jóra sikeredett Batman mozi a napokban, addig a "nagy testvér" sorsa sajnos egyelőre nem teljesen úgy alakul, ahogy azt a rajongók és a DC fejesei is remélték. A legújabb hír azonban teljesen felboríthatja a stúdió terveit..

Hirdetés

..persze csak ha igaz az egész, ugyanis nagyon pletyka szagúnak és szenzációhajhásznak tűnik a feltevés, mely a Collider Movie Talk legutóbbi vendégétől, John Campeától származik. Azt állítja ugyanis, hogy Affleck már nem akar többet Batman lenni, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy az idén érkező Igazság Ligája után kiszállhasson a DC Univerzumából. Hozzátette, hogy ezt az infót három különböző forrásától is hallotta, akiket nyilván nem nevezett meg..

Az igen megosztóra sikeredett Batman v Superman kapcsán egy dologban értett mindenki egyet (köztük mi is), mégpedig abban, hogy a film fénypontja Ben Affleck volt, aki nagyszerűen hozta a komor, idősödő Denevérembert, így nem csoda hát, hogy mindenki egy új Batman moziért kiált azóta is.

Tavaly ősszel aztán jött is a hír, hogy a DC-t is meggyőzte Affleck, így megkezdődött a film fejlesztése, melynek rendezését szintén a színész vezényelte volna le. Aztán jöttek a sötét fellegek: először a forgatókönyvvel voltak bajok, aztán olyan hírek láttak napvilágot, hogy lehet nem lesz az egészből semmi, majd két hete kiderült, hogy mégsem Affleck rendezi a filmet. Szerencsére hamar sikerült a stúdiónak megtalálnia a megfelelő utódot, így elvileg most már csak a forgatókönyvet kell kipofozni. A pletykára reagálva pedig szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Ben otthagyná a projektet, de ha valamilyen csoda folytán mégis bekövetkezne, annak nagyon nem örülnénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.