Hirdetés

Benedict Cumberbatch nem tudja, hogy mi a helyzet a Doktor Strange 2-vel

|

Nem csak a Doktor Strange folytatása kétséges, hanem az egész Marvel Filmes Univerzum jövője is állandóan változó Cumberbatch szerint.

Hirdetés

2014-ben a Marvel Studios 5 évre előre bejelentette filmes projektjeit, a Bosszúállók 4-el bezárólag. A rajongók számára ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy a stúdió jó előre megtervezi minden egyes lépését, amit idén Kevin Feige azzal is alátámasztott, hogy már a következő 20 Marvel filmen dolgoznak. A látszólag jó előre lezsírozott struktúra azonban megtévesztő lehet, ugyanis mindig van helye a változtatásnak és az új ötleteknek. Nemrég például kiderült, hogy a Vasember stáblistás jelenete csupán egy kis szórakozás volt, de végül hatalmas szerepe lett az egész MFU elindításában.

Hirdetés

Hogy visszatérjünk az eredeti témánkhoz, a Doktor Strange folytatása már azóta a levegőben van, hogy a 2016-os első film megalapozta a 2. részt azzal, hogy Baron Mordo elindult a gonosztevővé válás ösvényén. Az nyilvánvaló volt, hogy csupán a Végtelen háború és annak folytatása után számíthatunk új Strange szóló mozira, de különös, hogy még magát a karaktert alakító Benedict Cumberbatch sem tudja mikor érkezhet a film. Az EW-nak adott interjúja során a színész röviden ennyit felelt a témával kapcsolatban:

"Egyelőre nem tudom [hogy mikor kezdődhet a forgatás]. A tervek folyamatosan változnak, szóval nem vagyok abban a helyzetben, hogy megjósolhassam a végkimenetelét."

Érdekes azt hallani valakitől, aki szorosan együttműködik a Marvellel, hogy a stúdió tervei mindig változnak. Ez persze érhető, különösen annak fényében, hogy a Disney hamarosan felvásárolja a 21th Century Fox-ot, melynek következtében számos karakter joga visszaszáll a stúdióhoz. Ez új lehetőségeket fog nyitni így nem árt, ha valóban rugalmasak és készen állnak a változásra.

Nem hinnénk, hogy mindez azt jelenti, hogy nem kapunk Doktor Strange 2-t a filmes univerzum 4. fázisában. Inkább csak arról van szó, hogy a stúdió még nem fixálta le, hogy melyik filmet mikor szeretné bemutatni, illetve azt sem szeretnék időelőtt ellőni, hogy mely karakterek élik túl a Thanosszal vívott csatákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.