Hirdetés

Benedict Cumberbatch szerint is követett el hibákat Doctor Strange a Pókember: Nincs hazaútban

|

Az más kérdés, hogy a baklövései nélkül mi sem szórakoztunk volna olyan jót.

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz! 

A decemberben debütált Pókember: Nincs hazaút számtalan meglepetést rejtegetett a rajongók számára, azonban arról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy mindez Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) elhibázott varázslata nélkül nem valósulhatott volna meg. Na, persze, a botlásának nem csak a karácsonyfa alá került fan-service lett az eredménye, hanem végre a Végtelen háború után ismét felütötte a fejét a TÉT, ami sajnos rendesen kiveszett mára az MCU-ból. 

Hirdetés

A Varietynek adott interjújában Cumberbatch többek között Strange hibáira is reflektált: 

Nincsen okom panaszra, mert Tom Holland és én voltunk azok, akik azért harcoltunk, hogy más multiverzumokból is tegyenek látogatást szuperhősök az MCU-ba. Csodás érzés részese lenni, hogy a három film most hágott a tetőpontjára, továbbá hogy a karakterem elkövethetett nagyobb hibákat is - csupán jó szándékból egy olyan személyért, akiről gondoskodik. Fenomenális érzés, hogy a filmünk a franchise-ban ekkora sikernek örvendhetett. Amellett, hogy elképesztő jól szórakoztam, izgatott voltam, és egy kicsit meg is hatódtam. Fantasztikus, hogy visszatérhetünk a mozikba és nem kell mindent streamelni. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos a későbbiekre nézve. Nem csak a gyártók, de az élmény miatt, amit egy nagyobb tömegben lehet igazán megtapasztalni. 

A Nincs hazaút bevétele már a 1, 6 milliárd dollárt is meghaladta világszinten, és ezzel a Sony minden idők legtöbbet termelő filmjévé vált. Nektek hogy tetszett a pókszövő legújabb kalandja? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.