Hirdetés

Közös filmen dolgozik Chris Evans és a Doctor Strange rendezője

|

Egy olyan misztikus rejtélybe ássák bele magukat az egykori Marveles arcok, ami már nagyon régóta foglalkoztatja az összeesküvés hívőket.

Hirdetés

A sors furcsa fintorának köszönhetően közös munkába kezd két olyan alak, akiket az utóbbi években leginkább Marvel filmekkel azonosíthattunk. Számottevő szuperhősködés azonban nem várható a Bermudára keresztelt thrillerben, amelynek rendezői székében Scott Derrickson (Doctor Strange) foglal helyet, míg a kamerák előtt Chris Evans (Bosszúállók: Végjáték) remekelhet. Ha követtétek az utóbbi időszak híreit, akkor tudhatjátok, hogy Derrickson távozott a Doctor Strange in the Multiverse of Madness éléről, amely űrt a pletykák szerint Sam Raimi töltheti be. Meglepő érdekesség, hogy korábban maga Raimi lehetett volna a Bermuda rendezője, így most effektíve paklikat cseréltek a filmkészítők.

Hirdetés

Ahogyan a címe is mutatja, a Bermuda a hírhedt Bermuda-háromszög körüli rejtélyekből veszi az alapot, amelyből Doug Miro és Carlo Bernard hoztak össze egy szkriptet. Ezt fogja kissé kipofozni Derrickson és író partnere, C. Robert Cargill mielőtt elkezdődne a forgatás. Sok részlet tehát nem derült ki a projektről, de Derrickson színre lépése azt sugallja, hogy horroros irányba mehet el a produkció, hiszen a Doctor Strange előtt olyan filmeken dolgozott a rendező, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Sinister. Az is elmondható továbbá, hogy Derrickson már a Doctor Strange folytatását is sokkalta félelmetesebbnek képzelte el, de úgy hírlik, hogy éppen emiatt nem tudott dűlőre jutni a Marvellel. Érthető hát, hogy ki van már éhezve egy kis klasszikus ijesztgetésre.

Ami Evanst illeti, a színész meglehetősen aktív, amióta átadta Amerika Kapitány pajzsát, legutóbb például Rian Johnson parádésra sikeredett Tőrbe ejtvéjében láthattuk. Jelenleg a Defending Jacob című miniszériát forgatja, amelyben egy apa próbálja tisztára mosni 14 éves fia nevét, akit gyilkossággal vádolnak. Ezen felül a Rémségek kicsiny boltja remake-je körül is kacérkodik egy szereppel a színész. Hogy a Bermudában mikor láthatjuk, az még kérdéses, hiszen Derricksonra is várnak egyéb filmek a listáján, de az elkövetkező években valószínűleg fel fog bukkanni a mozik kínálatában ez az érdekesnek ígérkező alkotás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.