Hirdetés

A Pókember-trilógia rendezője készítheti el a Doctor Strange folytatását

|

Lehet, hogy a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember-filmeket jegyző rendező válthatja le Scott Derricksont a Doctor Strange in the Multiverse of Madness élén.

Hirdetés

Aggasztó hírrel indult az év a Marvel és legfőképpen Doctor Strange rajongói számára, ugyanis januárban kiderült, hogy az első részt is dirigáló Scott Derrickson kreatív nézeteltérésekre hivatkozva távozik  a  sokak által várt folytatás, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezői székéből, csupán executive producerként marad a projektnél. A stúdiónak gyorsan meg kellett találnia az utódját, hiszen már ki van tűzve a premier és a film kapcsolódni fog két Disney+os sorozathoz, a WandaVisionhöz és a Lokihoz is. 

Hirdetés

A Variety jelentése alapján a Marvel nem mással folytat tárgyalásokat a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezéséről, mint Sam Raimivel, aki a Tobey Maguire nevével fémjelzett Pókember-trilógiával, a Gonosz halott-sorozattal, a Darkmannel és a Pokolba taszítvával már beírta magát a filmtörténelembe, ráadásul a horrorral kapcsolatos tapasztalatait tudná kamatoztatni a hasonló elemekkel is operáló Multiverse of Madness esetében is (akárcsak Derrickson).

Raimi legutóbbi filmje a 2013-as Óz, a hatalmas volt, amely nem sikerült éppenséggel a legacélosabban (arról nem is beszélve, hogy a Pókember 3-mal kapcsolatban is vannak fájdalmaink), így remélhetőleg a rendező nem rozsdásodott be az évek alatt és meglep minket egy belevaló Doctor Strange folytatással, amely a jelenlegi tervek szerint 2021. május 7-én kerül a mozikba. Benedict Cumberbatch mellett várhatóan Benedict Wong és Chiwetel Ejiofor is visszatérnek Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkányával kiegészülve, azonban szintén a Variety számolt be róla, hogy Rachel McAdams nem fog újra Stephen Strange szerelme, azaz Christine Palmer bőrébe bújni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.