Hirdetés

Vin Diesel bújhat Bloodshot bőrébe

|

A Halálos iramban filmek sztárja ezúttal teljes valójában válhat képregényfigurává, nem csak a hangjával, ugyanis tárgyalásokat folytat Bloodshot megformálásáról.

Hirdetés

A Valient Entertainment és a Sony Pictures együttműködésében készül el a Bloodshot képregény első filmadaptációja, sőt egy komplett Valiant filmes univerzumra számíthatunk, ha kedvező lesz a lapjárás. A koncepcióban pedig van potenciál, hiszen a címszereplő karakter, Angelo Mortalli egy képzett katona, akit nanotechnológia segítségével hoznak vissza a halálból, ezzel pedig egy emlékek nélküli, elpusztíthatatlan és megállíthatatlan gyilkológép válik belőle. A forgatókönyvet Eric Heisserer (A dolog, Érkezés) szállította, amelyből Dace Wilson dolgozhat - számára ez lesz a rendezői debütálás, korábban a Deadpoolt elkészítő Tim Millerrel dolgozott együtt a Blur Studios-nál, filmes átvezetőket alkotva olyan videojátékokhoz, mint a Mass Effect 2.

Hirdetés

A Sony kívánságlistáján több név is szerepelt korábban a főszerepet illetően, a The Wrap információi szerint köztük volt Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult, Mark Wahlberg és Jared Leto is, utóbbit állítólag meg is keresték a producerek a lehetőséggel. Az oldal legújabb értesülései alapján azonban a kiadó aktuális kiszemeltje nem más, mint a Halálos iramban franchise sztárja, Vin Diesel, akivel tárgyalásokat folytatnak a csatlakozásáról.

A tavalyi év legjövedelmezőbb színészének castingolása mellett szól az a tény is, hogy a Bloodshot film egyik producere az a Neal H. Moritz, aki a Halálos iramban széria és az első xXx felett is bábáskodott, ez megkönnyítheti a dolgot. Ti örülnétek neki, ha Diesel aláírna a filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.