Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - így jutnak ki a hősök egy szabadulószobából

|

Benedict Cumberbatch, Sebastian Stan, Anthony Mackie és Letitia Wright egy Végjáték témájú szobából próbálnak meg kijutni. A műveletet Joe Russo vezeti.

Hirdetés

Akkora siker a Bosszúállók: Végjáték, hogy már a Titanic rekordját is legyűrte hazai fronton és nem sok választja el attól, hogy a nemzetközi trónt is megszerezze az Avatartól. Jelenleg mindenhonnan a Marvel szuperhősei mosolyognak vissza ránk, képtelenség szabadulni tőlük, most pedig megnézhetjük egy mókás és izgalmas videóban, hogy ők sem könnyen szabadulnak egy kihívásból. 

Hirdetés

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Sebastian Stan (Bucky), Anthony Mackie (Sólyom) és Letitia Wright (Shuri) ugyanis nem akármilyen feladatot kapnak: egy Végjáték-témájú szabadulószobából kell megmenekülniük különböző rejtvények megoldásával, a porondmester pedig nem más, mint a film egyik rendezője, Joe Russo, aki néha egy-egy instrukcióval segíti őket. Nézzétek meg, hogy hőseink sikerrel járnak-e (minimális angoltudás kell hozzá): 

Remélhetőleg más színészekkel is eljátssza ezt a Marvel. Addig is, ha már szóba került Mackie, akkor olvassátok el az "5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Végjáték" cikkünket, érdemes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.