Hirdetés

Ő fogja életre kelteni Grootot a Bosszúállók: Végtelen háborúban

|

A galaxis őrzői nélkül lényegesen kevesebb esélyük lenne a Bosszúállóknak Thanos ellen, de nincs ok aggodalomra, kedvenc űrkalandoraink is besegítenek majd, beleértve a kamaszodó Grootot is. Az őt életre keltő színészről tudtunk most meg egy-két részletet.

Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2. legnépszerűbb karaktere egyértelműen a kicsi Groot volt, akinek kamaszkori kiadásával már találkozhattak a nézők az egyik stáblistás jelenetben, azonban most, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború esetében már az utómunkálatok zajlanak és elkezdték forgatni a Bosszúállók 4-et is, bemutatkozott az őt alakító színész.

Hirdetés

A szinkronját természetesen továbbra is Vin Diesel szolgáltatja majd (ahogy tette azt az eddigi A galaxis őrzői filmekben is), azonban magát a motion-capture felvételeket nem ő, hanem egy másik színész hozza össze, ahogy Mordály esetében is csinálják (ott a rendező testvére, Sean Gunn adja a figura alapját, de Bradley Cooper hangján szólal meg). A Yahoo nemrég meginterjúvolta Terry Notary-t, aki megerősítette, hogy neki köszönhetően kel életre a vásznon tinédzser Groot a Bosszúállók: Végtelen háborúban (és feltehetően a Bosszúállók 4-ben). Notary a következőket mondta a szerepről:

"Igen, én játszom tini Grootot. Nagyon, nagyon szórakoztató. Nem mondhatok róla túl sokat, de éppen felcseperedik és láthatjátok, ahogy egy példaképet keres magának, akire felnézhet. A karakter remek és a filmek is nagyszerűek lesznek. Csodálatos stábunk van és két rendkívül tehetséges rendezőnk is. Russoék megengedik a felvételkor, hogy addig idétlenkedjünk együtt, amíg ellazulunk, így mindenkinek megvannak a maga emlékezetes pillanatai. 

Notary legfőképp A majmok bolygója előzménytrilógia miatt lehet ismerős, amelyben Rocketet játszotta el a mo-cap technológia segítségével, de emlékezetes a Kong: Koponya-szigetben nyújtott teljesítménye is ugyanezért, ott a címszereplőt köszönhetjük neki (is). Ezenkívül mozgáskoordinátorként részt vett számos más blockbusterben is, így többek között A hobbit trilógiában, a Warcraft: A kezdetekben és A hihetetlen hulkban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.