Hirdetés

Benedict Cumberbatch szerint bombajó lesz a Bosszúállók: Végtelen háború

|

Egy interjúban Benedict Cumberbatch elmesélte, mennyire örül, hogy tagja lehet a Marvel szuperhős csapatának, és hogy olyan nagy volumenű filmben szerepelhet, mint a Bosszúállók: Végtelen háború.

Hirdetés

A legjobban várt szuperhősös filmek közt foglal helyet a Bosszúállók: Végtelen háború, ahol szinte minden eddig megismert jófiú szerepelni fog, hiszen az itt feltűnő Thanos legyőzéséhez nem lesz elég egy-két szuperhős.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch a Digital Spy magazinnak adott interjújában az új filmje, a The Child in Time kapcsán tettek fel neki kérdéseket, de a Marvel produkciójára is hamar ráterelődött a szó. Így fogalmazott Cumberbatch a Végtelen háborúval kapcsolatban:

Hatalmas, hatalmas, hatalmas adag munka, rengeteg történetszál, és mindegyik ennek a konfliktusnak az irányába mutatott. Csodálatos része ennek lenni, habár későn érkeztem a partiba, de nagyon király itt lenni.

A Bosszúállók: Végtelen háború premierje 2018. április 26-ra várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.