Hirdetés

Súlyosabbak a Végtelen háború következményei, mint gondoltuk

|

Thanos ténykedése nem csupán hőseink és az emberiség életét keserítette meg.

Hirdetés

Figyelem! A hír SPOILERES azoknak, akik nem látták a Bosszúállók: Végtelen háborút!

Sokan csak néztek maguk elé dermedten, mikor a Bosszúállók: Végtelen háború drámai végjátéka lezajlott, hiszen Thanos egyetlen csettintéssel elpusztította az univerzum népességének a felét, méghozzá a saját filozófiája szerint azért, hogy megmentsen más bolygókat attól a sorstól, ami az övével történt: a teljes kihalástól. Bármennyire is fájó azonban Doctor Strange, Pókember, Űrlord, Nick Fury és a többiek elporladása, a legújabb információk szerint még sokkal több áldozattal számolhatunk. 

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Birth.Movies.Death-nek nyilatkozva megerősítette - ha nem lett volna elég egyértelmű -, hogy Thanos csettintése nem csupán az emberekre és az univerzum különböző fajaira, hanem MINDEN élőlényre, így az állatokra is vonatkozott. Mordálynak tehát hatalmas mázlija volt, hogy megúszta. 

Hogy életben maradt hőseinknek - Marvel Kapitánnyal kiegészülve - végül kiket sikerül visszahozni az életbe, az jövőre a Bosszúállók 4-ben kiderül, mindazonáltal ha esetleg sikerül valahogy az időben visszautazva megállítaniuk Thanost, akkor az állatok is megmenekülhetnek. Ezt a verziót bizonyára a PETA is díjazná. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.