Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - így született döntés a karakterek sorsáról

|

A rendezőpáros így határozta meg, hogy melyik karakterektől vegyünk búcsút a film végén. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Nem hazudott a Végtelen háború rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo, amikor azt mondták, hogy rengeteg karakter fog meghalni a filmben, hiszen az Őrült Titán, Thanos mindössze egyetlen csettintéssel törölte el minden élőlény felét, köztük számos főhőst is. És bár sokan a Kapitány vagy Vasember halálát is várták, ez nem következett be, viszont valószínűleg így is sikerült sokakat meglepni a döntésekkel.

Hirdetés

És hogy miért pont azoktól a karakterektől kellett búcsút vennünk, akiktől? Ezekről a döntésekről beszélt a rendezőpáros nemrég a ComicBook.com-nak, ügyelvén arra, hogy még csak véletlenül se áruljanak el semmit a jövőre érkező Bosszúállók 4-ről:

Az összes választásunk a történet alapján született. Megvizsgáltuk minden hős és karakter útját, amit bejártak, és nemcsak ebben a filmben, hanem egészen eddig a pontig az MFU történetében. Szóval mondhatjuk, hogy főleg a sztorira koncentráltunk. Mindent ennek vetettünk alá. És ezért nagyon hálásak is vagyunk a Marvelnek, hogy engedték ezt csinálnunk. Náluk nem a farok csóválja a kutyát, hanem a kreatív döntéseknek van alárendelve minden, és ezek függvényében intézik a marketing és pénzügyi dolgokat.

Ezután kitértek egy kevésbé fontos karakter sorsára is. Elárulták, hogy az első Bosszúállók-filmben feltűnt Shield-ügynök (aki a Galaga nevezetű játékkal játszott a gépen) sajnos szintén nem élte túl Thanos csettintését:

Épp egy Galaga-játék közepén volt megint, amikor ő is Thanos csettintésének áldozata lett. Pedig mindössze másodpercekre volt minden idők legjobb eredménytől...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.