Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború trailere lett minden idők legnézettebb előzetese

|

Nagy összegekben mertünk volna rá fogadni, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború legelső kedvcsinálója fel fogja robbantani az internetet, azonban a videó még ennél is tovább ment.

Hirdetés

Ha még nem jött szembe veletek a Bosszúállók: Végtelen háború legelső ízelítője (akár feliratosan is), akkor valószínűleg elő se vagytok fizetve az internetre, hiszen jelenleg minden ettől hangos, külön trailer elemzést is szenteltünk neki. 

Hirdetés

Az elképesztő mértékű érdeklődést figyelembe véve komolyan meglepődtünk volna, ha a Végtelen háború előzetese nem dönt rekordot, viszont ahogy az várható volt, ledöntötte trónjáról az Azt, amely eddig tartotta az első 24 óra megtekintéseinek rekordját 197 millióval (korábban még a Halálos Iramban 8 vezetett 139 millióval). A bitang hosszú időszakot lezáró és a Marvel összes hőseit összerántó Bosszúállók mozi legelső látnivalója az első 24 órában 230 millió megtekintéssel dicsekedhetett el, ezzel pedig Joe és Anthony Russo gigászi filmje kiérdemelte a megtisztelő "minden idők legnézettebb trailere" titulust.  

Bár azt hihetnénk, hogy a trailerből az új Pókember szerkó vagy a wakandai all-star csapat maradt meg a rajongókban, ezzel szemben a közösségi felületeket elárasztották azok a kommentek és megnyilvánulások, amelyek Amerika Kapitány (Chris Evans) szakállával foglalkoznak pozitív értelemben. Az alábbi tweet a kedvencünk: 

Ha esetleg szeretnétek egy válogatást a legviccesebb 'Kap-szakáll reakciókkal, mindenképpen jelezzétek felénk, mert mi nem szőrözünk, megcsináljuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.