Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték már az ünnepek előtt felkerül az HBO GO-ra

|

Akinek van HBO GO előfizetése, az bejglizés közben újból megnézheti a Marvel Filmes Univerzum első három fázisát lezáró blockbustert. Persze nem csak azt.

Hirdetés

Bár a Disney+ nálunk nem indul el idén, azonban így is lesz rá lehetőség, hogy szuperhősök eposzokba illő kalandozását nézzük, miközben szürcsöljük a tojáslikőrt, ugyanis az HBO gondoskodik róla, hogy a Marvel eddigi legnagyobb volumenű filmje, az Infinity Saga záródarabja még a karácsonyozás előtt megérkezzen a lakásokba. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően december 22-én nem csupán az HBO csatornán lesz megtekinthető a Bosszúállók: Végjáték, hanem felkerül az HBO GO-ra is, így az előfizetők bármikor összecsődíthetik a családot, barátokat, ismerősöket az ünnepek alatt, hogy együtt nézzék meg (vagy újra) a Marvel Filmes Univerzum eddigi csúcspontját temérdek színész részvételével. 

December elsején egy másik Disney-film is felkerül a streaming szolgáltató kínálatába és az HBO műsorára az élőszereplős Dumbo képében, 7-én Catherine Deneuve drámája debütál Claire Darling utolsó húzása címmel, míg 22-én a Kőgazdag ázsiaiak jön a Cinemaxra és az HBO GO-ra.

A hónap során egyébként HBO GO-ra exkluzívan érkező filmekre is számíthatunk: olyanokra, amik DVD-re sem jelentek meg. Ilyen a Tessa Thompson főszereplésével készült Little Woods (december 1.), a Keira Knightley-t, Alexander Skarsgårdot és Jason Clarke-ot felvonultató Egy háború margójára (Aftermath - december 8.) vagy éppen a Hazatalálás (Finding The Way Home - december 19.) című dokumentumfilm, amelyben J. K. Rowling LUMOS alapítványa rávilágít a világ árváinak nyomorú helyzetére és és arra fókuszál, hogy újra egyesítsék őket a családjaikkal, nevelőszüleikkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.