Hirdetés

BRÉKING: David Fincher és a Hetedik írója új projekten dolgoznak

|

A hangsúly pedig ismételten a "noir" zsánerre helyeződik.

Hirdetés

David Fincher visszatér a gyökereihez, a Hetedik forgatókönyvírójával, Andrew Kevin Walkerrel karöltve ugyanis ezúttal Alexis Nolent "The Killer" címre hallgató képregényét fogja filmre vinni - jelentette a Deadline. Fincher a Mankkal megkezdte a Netflixes pályafutását, a szóban forgó film is a streaming szolgáltatóra érkezhet majd, ráadásul Michael Fassbender főszereplésével.

Hirdetés

A történet egy hidegvérű bérgyilkosról szól, akinél pszichológiai krízishelyzet alakul ki egy morális iránytű nélküli világban. A noir történet során a gyilkos szemszögéből ismerhetjük meg a karakter nézeteit és a világot, számtalan önnarráció segítségével - kíváncsian várjuk, Fincher és Walker hogyan tervezik ezt filmre vinni, viszont mindenképp bizakodók vagyunk a duó sikerességében a Hetedikből kiindulva.

A Hetedik tavaly ősszel volt 25 éves, amiről mi is megemlékeztünk egy retrospektív írásban, valamint nem is oly rég Fincher műveit rangsoroltuk a szerkesztőség tagjaival - szóval bizton állíthatjuk, hogy roppantul várjuk a közelgő The Killert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.