Hirdetés

Ő lesz Starfire az élőszereplős Teen Titans sorozatban!

|

Akik nem rajongtak a Fantasztikus Négyes Fáklyájának elképzeléséért, azok valószínűleg a Teen Titans színészválasztásán is ki fognak ütközni, ugyanakkor óva intjük őket: amíg nem láttak egyetlen percet sem a sorozatból, ne ítélkezzenek előre, fontos a pozitív hozzáállás!

Hirdetés

Igazi film- és sorozatipari veteránok, tehát Greg Berlanti (A Zöld Íjász, Flash, Supergirl, A holnap legendája), Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery, A rejtély, A Setét Torony, Legenda vagyok) és Geoff Johns (Az igazság ifjú ligája, Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon, Flash) felelnek azért, hogy a Warner Bros. TV égisze alatt megvalósuló, élőszereplős Titans, avagy Titánok sorozat találkozzon a rajongók igényeivel, de tekintve azt a negatív visszhangot, amit a legújabb casting kiváltott az érdeklődőkből, talán kicsit mellényúltak. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Starfire, vagyis Csillagfény szerepére nem mást választottak ki, mint a 24: Újratöltve, A hírnökök és a Greenleaf sorozatokból ismerős Anna Diopot, hogy eljátssza a csapat talán legerősebb tagját, a Tamarhan bolygó uralkodójának lányát, azonban a színésznő kinézete nem találkozott a rajongók elvárásaival, ezért a felháborodás. Készült azért egy nem hivatalos elképzelés róla, ami alapján lehet benne potenciál: 

Persze az alkotói szabadság oltárán áldozva a készítőknek szíve-joga bárkit kiválasztani a szerepre, akit elég tehetségesnek tartanak hozzá, így várjuk ki, hogy a 2018-ban, a DC digitális szolgáltatásával debütáló Titansban milyen lesz Starfire. Rajta kívül egyébként eddig egyetlen színészt castingoltak: Teagan Croftra (Otthonunk) Ravent osztották. Ti mit gondoltok a projektről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.