Hirdetés

Brie Larson lehet Captain Marvel

|

A szoba Oscar-díjas főszereplője játszhatja a Marvel első női szuperhősét.

Hirdetés

Nemrég kezdődött el a Marvel Filmes Univerzumának a harmadik fázisa az Amerika Kapitány: Polgárháborúval és már forognak is a fogaskerekek. A Doctor Strange utómunkálati, A Galaxis Őrzői pedig már a forgatás végső fázisában van, míg a Fekete Párduc előkészületek alatt, azonban a Marvel első önálló női hőse, a Captain Marvel nem nagyon hallatott eddig hírt magáról. Eddig.

Hirdetés

Most ugyanis új kiszemelt van a szerepre, méghozzá nem más, mint A szobáért idén Oscar-díjjal jutalmazott Brie Larson, aki legközelebb pont a Lokit alakító Tom Hiddlestonnal játszink együtt a King Kong előzményfilmben, a Kong: Skull Islandben. 

Rendezője még nincs a projektnek, de a Marvel producere, Kevin Feige elmondása szerint a nyár végén megtudjuk, és talán az sem kizárt, hogy a két Bosszúállók mozit dirigáló Joss Whedon ülhet majd a rendezői székbe, legalábbis annyi bizonyos, hogy újabb Marvel filmet fog rendezni, de elmondása szerint egy még be nem jelentett címet.. Ellenben forgatókönyvírói már vannak a szuperhősmozinak, méghozzá nem is akármilyen hölgyek írják: A Galaxis Őrzői társ-forgatókönyvírója, Nicole Perlman, valamint az Agymanók társírója, Meg LeFauve.

Az elmúlt időszakban már bedobták Emily Blunt és Natalie Dormer nevét is a jelöltek közé - utóbbi problémásabb, mivel volt egy kis szerepe az első Amerika Kapitányban -   szóval Larson, a Variety információi szerint az újabb esélyes Carol Danvers, azaz Captain Marvel szerepére. A különálló film viszont még odébb van, konkrétan 2019 március 8.-ig kell várni rá, de a karakter eredetileg már az Ultron korában felbukkant volna, viszont a Polgárháborút és a két részes Avengers: Infinity Wart is jegyző Joe és Anthony Russo elmondása szerint Pókemberhez hasonlatosan már felvezetnék a 2018-ban érkező első epizódban. Ti mit gondoltok? Larson megfelelő választás lenne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.