Hirdetés

Brie Larson nagyon szeretne csatlakozni a Halálos iramban franchise-hoz

|

A színésznő megszállottan rajong a szériáért.

Hirdetés

Hamarosan véget ér a Halálos iramban franchise, hiszen a jövőre debütáló 10. részt már csak egy fogja követni, a két utolsó rész pedig szorosan kapcsolódni fog majd egymáshoz. Bár a történetről még semmit nem tudni, annyi már kiderült, hogy Jason Momoa lesz a főgonosz, Dwayne 'The Rock' Johnson pedig nem fog visszatérni a nagy lezárásra. Úgy néz ki tehát, hogy van még pár kiadó hely a történetben (legalábbis ami a nagy neveket illeti), Brie Larson pedig rögtön be is jelentkezett lehetséges jelöltnek.

Hirdetés

Larson az Uproxx-nak nyilatkozott nemrég, amelynek során megkérdezték, hogy csatlakozna-e a Halálos iramban 10. részéhez, ha felkérnék rá. A színésznőről pedig kiderült, hogy hatalmas rajongója a szériának, és örömmel vállalna szerepet benne:

Száz százalékig. Száz százalékig csatlakoznék. Kérlek, mondjátok el mindenkinek, hogy nagyon szeretnék egy Halálos iramban filmben szerepelni. Megszállott vagyok, nagyon imádom őket. Annyira jók, annyira szórakoztatóak, hogy hihetetlen. Miattuk elkezdtem megbecsülni és szeretni is az autókat. Hihetetlenek. Szóval természetesen igen lenne a válaszom. Légyszi!

Az Oscar-díjas színésznőt nem sok mindenben láthattuk az elmúlt években, és Marvel Kapitányként is csak jövőre tér vissza a The Marvelsben. Vagyis ideje az lenne egy másik nagy franchise-ra is. Meglátjuk, Vin Diesel mit gondol majd erről a lehetőségről. A Halálos iramban 10. 2023 májusban érkezik a mozikba, melyben Diesel mellett Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez és Sung Kang már biztosan visszatérnek, a filmet pedig a franchise bejáratott rendezője, Justin Lin fogja elkészíteni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.