Hirdetés

A Zsivány Egyestől kölcsönözhet főgonoszt a Captain Marvel

|

A Captain Marvel készítői megtalálták a megfelelő személyt filmjük főgonoszának szerepére és már el is kezdték a tárgyalásokat a Zsivány Egyesből és a Bloodline-ból ismert színésszel.

Hirdetés

Ami minket illet, a Ben Mendelsohn által alakított Orson Krennicet tartjuk a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet egyik legnagyobb pozitívumának, így nem kicsit emelkedett meg a pulzusunk, mikor olvastuk a hírt, hogy a Captain Marvel producerei őt szeretnék megnyerni a film főgonoszának. Végülis (Disney-)családon belül maradna.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Captain Marvel rendezői, Anna Boden és Ryan Fleck (Nyomás alatt, A szerencse forgandó) tárgyalásokat folytatnak Ben Mendelsohnnal annak érdekében, hogy a Zsivány Egyes antagonistája elvállalja a címszereplő (az Oscar-díjas Brie Larson) ellenségének szerepét. Ő lehetne egy idegen faj, a Skrullok vezetője, ugyanis a Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Gotham City Sirens) által szállított szkript szerint hősnőnk Samuel L. Jackson Nick Furyjával kiegészülve a Kree és Skrullok háborújába csöppen a '90-es években

Ben Mendelsohnt olyan filmekben láthatjuk majd a közeljövőben, mint a Ready Player One, A legsötétebb óra és az új Robin Hood film, de örülnénk neki, ha a 2019. március 8-ra kitűzött Captain Marvelre is aláírna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.