Hirdetés

Cara Delevingne versenybe száll James Bond szerepéért

|

Jól olvastátok nem egy Bond girl, hanem James Bond szerepére pályázik a modell.

Hirdetés

Az Öngyilkos Osztagból és a Valerianból ismert Cara Delevingne a BBC rádiónak azt nyilatkozta, hogy megpályázta James Bond szerepét. A modell/színésznőt korábban már szóba hozták azzal, hogy esélyes lehet a következő Bond lány szerepére, de ezek szerint ő inkább a 007-es megformálásáról álmodozik.

Hirdetés

"Mindenki azt mondja nekem, hogy Bond lánynak születtem, de szerintem nem. Mindenek előtt James Bond szerepét akarom megszerezni. Persze azt se bánnám, ha egy Bond lányt kellene alakítanom, de James az, akit kiszemeltem."

Delevingne új célját egy másik Egyesült Királysághoz köthető franchise-zal, a Dr. Who-val is összekötötte, ahol hamarosan az első női Doktor fog debütálni a sorozat történelmében.

"Eljött az első női Doktor ideje és ezzel együtt az első női James Bondé is."

Nos, hogy lesz-e női Bond vagy sem arra egyelőre várnunk kell, ugyanis hosszú huza-vona után Daniel Craig úgy döntött, hogy beadja a derekát még egy Bond mozira, ami 2019-ben fog megérkezni. Ti mit gondoltok, szükség van női James Bondra vagy inkább egy olyan kémfilmet néznétek meg női főszereplővel, ami teljesen eredeti és megáll a saját lábain?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.